O Faamanuiaga ole nofoa sima mo nofoaga faitele

O nofoa sima e le o se mea fou ia i tatou.E mafai ona tatou vaaia nofoa maa i paka, lotoa o aoga ma le anoano o isi nofoaga faitele.Ole va'aiga lea ile aoga ole fa'aogaina ole nofoa sima.

Aumai mea faigofie i nofoaga faitele.
A o'o i nofoaga faitele e pei o supamaketi, nofoaga o nofoaafi ma isi mea, e mautinoa lava e te le lagona le le fiafia i nofoa sima.O le mea lea, o le faʻaaogaina autu o nofoa sima o le tuʻuina atu lea o se nofoaga malolo mo tagata.O le fa'atali umi i se nofoaga faitele e fa'atupuina le tele o le vaivai ma le atuatuvale, lea e fa'afeiloa'i e tagata uma.I nei taimi, ua avea nofoa sima ma nofoaga lelei mo tagata e nonofo ai, malolo ma malolo.
Aemaise lava, i nisi o nofoaga, e pei o faleoloa, faleoloa kofe ma pisinisi, o nofoa faʻatali e le gata o se nofoaga malolo masani, ae faʻaalia ai foi le tausiga, faʻaaloalo ma le faamaoni o le pisinisi mo tagata faʻatau ma paaga.O lena mea o le a fausia ai se ata sili atu o le kamupani i le lalolagi pisinisi.

lQLPJxsV1fJip6TNAd_NAuew94m6ZMuEG74Dre0NmsAIAA_743_479.png_620x10000q90

Fa'asaoina o tupe i tau meafale.
Talu ai e fai i le sima, o le a leai ni ou popolega i le umi o le nofoa sima.I aso nei, o nofoa sima ua faʻaaogaina lautele i nofoaga faitele eseese.Latou te fa'aogaina nofoa sima tu'ufa'atasia ma 'ai sima po'o laulau kofe e teuteu ai le nofoaga pe fiafia i itula kofe mo tagata fa'atau.
E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi nofoa sima ma laulau sima i le togalaau, o le a sili atu ona puʻeina lau vaai.O se nofoaga e mafai ai e oe ma lou aiga ona fiafia ma talatalanoa faatasi ma fiafia i taimi paganoa.Talu ai e fai i le sima, e te le toe popole i le faaleagaina o le tau.

lQLPJwCVAVhcZ6TNAfDNAu2wPfQn7f5KGNQDre0NmkBDAA_749_496.png_620x10000q90

Fausia se ata faʻapolofesa mo galuega lautele
O nofoa sima e fesoasoani e fausia se ata fa'apolofesa ma aulelei i nofoaga faitele.Ioe, o le a e faigata ona e malamalama i lenei tulaga lelei o nofoa sima.Ae mafaufau pe a leai ni nofoa sima i nei avanoa, ma o le vaʻaia o tagata o loʻo taoto pe nonofo i soʻo se tulaga o le a mafua ai le faʻalavelave, ma faʻaalia ai se tetee i avanoa.O le fa'aauupegaina o nofoa sima e taua tele mo le fa'atupuina o se olaga fa'amanino.

72088A43-EE56-4514-A816-95EDD90052A4


Taimi meli: Feb-11-2023