O LE TULAFONO O MEAA

fou5-4

E tutusa ma le pisinisi lavalava, o vaitau taʻitasi e aumaia ai faiga fou ma avanoa i totonu o le fale ma meafale.E ui o faʻataʻitaʻiga muamua na aofia ai pops o lanu ma faʻataʻitaʻiga i ituaiga eseese o laau ma maa, o lenei tausaga ua faia se laʻasaga malosi e toe faʻapipiʻi ai le sima i itu uma o le mamanu o fale.

E ui lava e foliga mai o se 'ese'esega mai mea ua leva ona fiafia i ai tagata i totonu o le malae, o fa'amanuiaga o le sima e manino ma tele, ma avea ai lenei mea e le mafai ona tuai.

fou5-1

O le fegalegaleai e taua i meaafale sima

O aga lelei uma e le tumau pe a latou le mitamita i le paʻi mataʻina, ma e leai se eseesega.

Faatasi ai ma galuega faʻapitoa ma fetuutuunai, meaafale sima e foliga lelei lava na o ia, faʻapea foʻi ma faʻatasi ma siʻosiʻomaga.Ma o le mea tonu lava lena e avea ai ma mea e sili ona fiafia i ai i Ausetalia.

E le gata i lea, o le lanu lanu efuefu ma le lagona o le taulaga o se faatosinaga tele i le alamanuia i nei aso.Fausia se lagona masani ma le aoga o le faʻafefiloi ma isi faʻailoga ma foliga, e tele auala e mafai ai ona e aumaia se potu tuai i luma e faʻaaoga ai nei mamanu.

I le taimi lava e tasi, o le sima o se mea faʻapitoa, ae faʻapitoa, mea, ma faʻapipiʻi lelei mea i se potu e leai se 'oomph.'E tusa ai ma foliga vaaia, e mafai foi e le sima ona fausia se nofoaga autu i se avanoa ma faamamafa elemene e totonugalemu i le vaaiga atoa.

fou5-2

Fa'atinoga ma le fa'atinoina

Matou te matua mautinoa i le fautua atu o le sima o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili o se mea fau fale.O lona faavae mautu e fai ai se faatulagaga faigofie ma umi e galue ai.I tua atu o lena, o lona malosi ma le faufale e taofia ai le vevela, i taimi uma e tumau ai le susu i totonu - o se mea e le mafai ona faia e le tele o mea.Ma afai e te manaʻo moni e tuʻu le cherry i le pito i luga, e faʻafeiloaʻi le siʻosiʻomaga ma fuafua e tumau i le tele o tausaga (o loʻo matou talanoa i le faitau afe o tausaga).

Fausia mamanu e le gata

O le uiga sili ona tulaga ese o le sima o le eseese o oloa e mafai ona gaosia.A tilotilo solo i se fale, o le tele o mea e mafai ona faʻaaogaina mo le tasi pe lua itu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maamora e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaufaʻailoga ma le sima mo le faʻapipiʻiina.A fa'atusatusa, e mafai ona fa'aoga sima mai luga ole laulau e o'o atu i fola, puipui, goto ma isi mea.E leai se tuaoi, ma e matou te mitamita i lena mea.

 

Tu'ufa'atasiga o pisinisi

Ua mavae aso o le anoanoai o kapeta ma felanulanua'i felanulanua'i.O aga i totonu o le taimi nei e uiga uma i pisinisi, e faʻaalia ai le faʻaopoopoina o le mataʻutia ma le vibes pei o faleteuoloa.E fa'apea fo'i meaafale, e te va'aia le tele o ofisa ma fale o lo'o fa'apipi'iina o latou totonu i fola sima ma puipui, ma fa'atupuina ai lenei fa'alelei fa'alelei.Mo i latou e le manaʻo e toe faʻalelei atoatoa o latou avanoa, faʻaopoopo i meaafale sima o le auala sili lea (ma sili ona taugofie) e toe faʻaleleia ai lenei foliga ma lagona.

fou5-3


Taimi meli: Iul-06-2022